Powered by Blogger.

Pages

RSS

PROGRAM ORIENTASI FORM 2 DAN FORM 5 3-4/1/2012
Gambar ni kena rotate utk tgk sbb saya mengalami masalah teknikal upload gambar secara normal..insyaAllah, saya akan upload lagi gambar program yang akan datang.. Sedikit perkongsian ilmu tentang program ini :
1. Menekankan pengisian kerohanian dengan menggunakan slide dan video ibu bersalin, video Kejayaan pelajar cemerlang, video peperangan di Palestine dan banyak lagi..Aktiviti LDK secara aktif dan pelajar juga banyak melalukan aktiviti berbanding slot ceramah. Pelajar juga diterapkan dengan dorongan motivasi yang tinggi..InsyaAllah, kelihatannya semua happy dan enjoy sahaja.. (^_^)
2. Moderator adalah Penolong Pengarah bahagian Korporat MARA, yang mengendalikan program secara keseluruhannya.. Merupakan seorang moderator dan pakar motivasi, malah menerbitkan buku motivasi sendiri di pasaran..
3.Pelajar-pelajar memberikan 100% kerjasama dan program ini mencapai objektif 97%...
4.Pengisian slot muhasabah yang dikendalikan oleh Ahmad Jowel Noh, Kaunselor PDRM Petaling jaya..moderator bersama adalah abang Bob iaitu pembantu Tuan Haji Hushim Salleh, pakar kaunselor keluarga dan motivasi terkenal di Malaysia..
Kalau ada kawan-kawan yang berminat untuk menggunakan khidmat konsultan JDM Imtiyaz Consutancy ini, Boleh lah menghubungi saya di talian 0122304440 (ofis hour sahaja)..terima kasih..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: